Редактор: e-mail: Кадър бТВРитуалът за леденото хоро е преживял турското робство, ще

...
Редактор: e-mail: Кадър бТВРитуалът за леденото хоро е преживял турското робство, ще
Коментари Харесай

Каракачанов: Мисля, че трябва да има глоба за леденото хоро в Калофер

Редактор: 

e-mail: 

Кадър бТВ

Ритуалът за леденото хоро е претърпял турското иго, ще преживее и ковид. Има хора, които не престават да не имат вяра, че има проблеми с ковид. Четат какви ли не безумия. На мен естествени хора са ми задавали въпроси по улицата, правилно ли е, че с военни самолети пръскате болест, правилно ли е, че ще ни слагате чипове с тази ваксина. Обществото е разграничено.

Така Красимир Каракачанов разяснява нв „ Тази заран “ по бТВ леденото хоро в Калофер, което се организира, макар наложените противоепидемични ограничения.

Мисля, че би трябвало да има санкция. Иначе аз съм взел участие в този обред веднъж в живота си, преди повече 20 години. Сега не знам дали съм квалифициран. Влизал съм във водата, тогава традицията се възстановяваше след 10 ноември. Не съм се хвърлял за кръста, нагазих във водата, имаше други по пъргави от мен, които хванаха кръста, добави военният министър.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР